SMTOWN
SMTOWN
SMTOWN

Welcome to SM Entertainment Official JPgo Channel!
We deeply appreciate all of your love and support again.
You can enjoy SM artist's latest videos on SMTOWN Official JPgo Channel.

BAEKHYUN THE STAGE
17:33
NCT DREAM THE STAGE
21:53
MAX THE STAGE
19:11

MAX THE STAGE

ヶ月 前

NCT 127 THE STAGE
24:51

NCT 127 THE STAGE

2 ヶ月 前

SOHLHEE 솔희 'LADY' MV
3:05
MOON 'Woo' VISUAL FILM
2:45
コメント数
  1. Mago George

    Mago George21 時間 前

    Menuda mierda de canción es una porquería no sabe cantar parece retrasado que de una gira por Perú y nadie lo conoce por que es un retrasado mental imbecil pareces cabro idiota ojala te mueras por covid 19 por tu culpa mueren gente tu eres koreano por tu culpa murió mi tío imbecil de mierda muerete

  2. alessandra santos

    alessandra santos21 時間 前

    Cantor, compositor, intérprete, dançarino e ator. Artista completo! Nunca, jamais entenderei o fato dele ter sido criticado e cancelado pelos fã porque casou. E pior, a empresa acatou! A vida particular dele não tem nada a ver com a vida artística! Deixem ele ser feliz! Quem admira o trabalho dele o apoia! Valeu a pena esperar! Singer, songwriter, performer, dancer and actor. Complete artist! I never, ever understood the fact that he was criticized and canceled by the fans because he got married. And worse, the company complied! A particular life has nothing to do with artistic life! Let him be happy! Who admires his work supports it! It was worth the wait!

  3. Jana humaizi

    Jana humaizi21 時間 前

    the dance.. i am done

  4. Heart Jaemin

    Heart Jaemin21 時間 前

    26.712

  5. yUnA``에리

    yUnA``에리21 時間 前

    *- انجل.. كنت أبغى اشوفكم أول رسمه إلي..قبل 7سنوات(((: شيتت رغبهه مثلل الزقق..*

  6. Sandika Ilham

    Sandika Ilham21 時間 前

    We got power everytime

  7. Ellen A

    Ellen A21 時間 前

    Bless Jungwoo Ah-choo

  8. 14 lavinya efe

    14 lavinya efe21 時間 前

    T atlı A teşli E depli Y akışıklı O mg N esin melek mi G ülüşüne kurban

  9. Kamisah Awang

    Kamisah Awang21 時間 前

    lets stream obssesion 100m

  10. exol forever

    exol forever21 時間 前

    اوري هاجيما بيب

  11. Intan Maharani

    Intan Maharani21 時間 前

    Heyy sayang

  12. катя мэр

    катя мэр21 時間 前

    всех с первой победой

  13. 김지현Adell puspita

    김지현Adell puspita21 時間 前

    candy candy candy candy

  14. Desi Rachmadani Putri

    Desi Rachmadani Putri21 時間 前

    Yang bisa gua lakuin sekarang adalah str3am dan v0te. Sebenarnya ada lagi sih, nunggu nct ot21 sama winwin balik ke nct127

  15. Mei Indah

    Mei Indah21 時間 前

    let's stream!!

  16. Nutri Tresina

    Nutri Tresina21 時間 前

    spicy or sweet , which one do you want? Haha

  17. nisa

    nisa21 時間 前

    yg nyimpen beats banyak jgn lupa close v0t3nya jam 9wib yakk. semoga kalian tyda bangun kesiangan:)

  18. Alyssa Ashley

    Alyssa Ashley21 時間 前

    IM HEREEEEEEEEEEEEE

  19. Yaya Mercury

    Yaya Mercury21 時間 前

    Baekhyun - Candy 🍭 Lady Gaga X BLACKPINK - Sour Candy 🍬 Me - I like to licking all of them..🎵🎶🎧💶💳💰 Taste so sweet 🥂🍻🍶🍫🍰🍩

  20. 000 spacecat

    000 spacecat21 時間 前

    They really made me happy & I believe everyone else too

  21. Warga Net

    Warga Net21 時間 前

    Yang gw bisa nyanyiin cuma pas part na na na na na doang

  22. Naya Khierbaek

    Naya Khierbaek21 時間 前

    Turkish Exol I love your passion for supporting EXO all the time Thank you sooo much I got the power from you ARAB EXO-L

  23. Пак Чанёль

    Пак Чанёль21 時間 前

    ШИГА Т МИ ГОУ КРЭЙЗИ И ВО РЕШАМИ ЧАН ГЫЛЬ ГЫРЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ

  24. Avgusta Julietta

    Avgusta Julietta21 時間 前

    Тэён тайм: этот малыш самая очаровательная ванильная булочка<3 а его смех такой милыйе

  25. Syasya

    Syasya21 時間 前

    14,987,061

  26. Defni nr

    Defni nr21 時間 前

    #1trending⚘⚘⚘

  27. Bae Leader

    Bae Leader21 時間 前

    73,185,184

  28. 김지현Adell puspita

    김지현Adell puspita21 時間 前

    siapa yang sudah ikut candy challange?

  29. pizza pizaa

    pizza pizaa21 時間 前

    OMG!! i didnt know the title of this song so i searched "kpop egg song"... (Because of russian roulette related to eggs)

  30. Hang Vi

    Hang Vi21 時間 前

    Saranghae❤❤❤baekhuyn❤❤❤

  31. Neo CityZen

    Neo CityZen21 時間 前

    Coke or Sprite Choose One

  32. Marlian is

    Marlian is21 時間 前

    Tetep favorite mau didenger berulang kali pun

  33. Seullgi hug

    Seullgi hug21 時間 前

    500K for 8M

  34. Aiswarya Binoy

    Aiswarya Binoy21 時間 前

    😍😍

  35. 000 spacecat

    000 spacecat21 時間 前

    Eventho they had no idea abt my existence

  36. wnsaus ‘

    wnsaus ‘21 時間 前

    뭘 어떡하긴 어떡해 탈퇴해

  37. 14 lavinya efe

    14 lavinya efe21 時間 前

    J azibeli A teşli E erkeksi H arika Y akuşuklu U tanmaz N amıssız

  38. Seullgi hug

    Seullgi hug21 時間 前

    41K for 1M like

  39. m sj

    m sj21 時間 前

    just 12M ?? this song is perfect .New groups receive this amount in one day .why really ?? I don't know

  40. safira indah

    safira indah21 時間 前

    Woy ah kalo bisa like berkali kali dah w like beribu ribu kali

  41. Not Today

    Not Today21 時間 前

    Am I the only one that thinks the girl that always smiling in this Mv is the same as the backup dancer from Kang Daniel 2U song?

  42. neitheatic tv

    neitheatic tv21 時間 前

    Fighting!!!

  43. lustrousnee

    lustrousnee21 時間 前

    LESS THAN 20K TO GOOOOO! GO GO GO MGA HALAMAN!!!!!

  44. Sumaiyah Fadhilah Ali Nasution

    Sumaiyah Fadhilah Ali Nasution21 時間 前

    Aku tadi baru nangis gaes T_T kawanku nanyain aku kapan tobat karna upload NCT terus T_T bahkan ada yg sampe mau blok dong T_T T_T

  45. 000 spacecat

    000 spacecat21 時間 前

    I always thankful to get to know taeyong mark johnny jaehyun yuta jungwoo doyoung haechan taeil & everyone in nct & wayv

  46. Joude Khierbek

    Joude Khierbek21 時間 前

    No One: Literally no one: Baekhyun: Girl I'm Your Candy Arab Exo-L: Google How do I get Baekhyun's candy to eat it?

  47. Nadia Kesri

    Nadia Kesri21 時間 前

    who is listing in may 2020 the legend

  48. Sevi Rokayati

    Sevi Rokayati21 時間 前

    Flashback! Still 13 :*

  49. michella stevania

    michella stevania21 時間 前

    and that reason why im here ><

  50. Aymen alg

    Aymen alg21 時間 前

    whay are you gay? ??

  51. snowflakexiumin8

    snowflakexiumin821 時間 前

    EXO

  52. Chizuru Aisaka

    Chizuru Aisaka21 時間 前

    We're almost to 15M everyone! Thanks for your hardwork <3

  53. WÉ ÄR É ØNÈ

    WÉ ÄR É ØNÈ21 時間 前

    *-I love our Suho.. Our hero is Suho..*

  54. snowflakexiumin8

    snowflakexiumin821 時間 前

    We are one

  55. exo planet

    exo planet21 時間 前

    498/12/000

  56. • BYUN ANGEL•

    • BYUN ANGEL•21 時間 前

    *يونا..لا تفتحي الجروح ..*

  57. Myutia Anais

    Myutia Anais21 時間 前

    😜😣😛😜😮😖😥😷😣😲😏😌😏😕😏😲😏😛😛😥😜😝😮😝😥😜😣😛😣😕😶😔😶😕😣😲😣😷😥😷😥😷😣😲😣😲😏😕😌😏😛😣😛😣😷😣

  58. Vilan Bon

    Vilan Bon21 時間 前

    Yo seriously!!! Wendy's acting skill!!!!!!! 👏👏👏

  59. snowflakexiumin8

    snowflakexiumin821 時間 前

    The way you smile

  60. byun 0605

    byun 060521 時間 前

    I never repeat to any song as much as I did for this song. His vocal sounds pleasant to listen.

  61. snowflakexiumin8

    snowflakexiumin821 時間 前

    The way you cry

  62. Do. Yumi

    Do. Yumi21 時間 前

    NCT U COMEBACK PLS

  63. exol forever

    exol forever21 時間 前

    go 13m

  64. snowflakexiumin8

    snowflakexiumin821 時間 前

    I'll sing for you

  65. eweaventura cg

    eweaventura cg21 時間 前

    el primer grupo que escuche y que seguire escuchando *-*

  66. snowflakexiumin8

    snowflakexiumin821 時間 前

    Love you EXO

  67. Lian Nim

    Lian Nim21 時間 前

    Sempurna💞💞💞💞💞

  68. Aditi Singh

    Aditi Singh21 時間 前

    I am back here after reading his letter from military. Really missing him a lot. But in reverse we can only do, to stream this a lot and make him proud.

  69. Sehun’s Vivi

    Sehun’s Vivi21 時間 前

    😻😻😻

  70. Chanyeol'ün Teleskopu

    Chanyeol'ün Teleskopu21 時間 前

    Kai'ye hesap açmaya gidiyorum açabilirsem mükemmel bi hesap olacak TURKISH EXO-L

  71. Seullgi hug

    Seullgi hug21 時間 前

    Let's get 13M! ARAB EXOL

  72. Melva Zakiah

    Melva Zakiah21 時間 前

    Greget bgt liat vi3ws nya

  73. michella stevania

    michella stevania21 時間 前

    so much much much ily sOoo MUCH

  74. Arinda Ayu

    Arinda Ayu21 時間 前

    Suka banget gitu

  75. its belong to me

    its belong to me21 時間 前

    sabar yaallah sabarrr

  76. EXO_ L

    EXO_ L21 時間 前

    كايز لازم نوصل ١٣ مليون

  77. Vasumathi Shruthi

    Vasumathi Shruthi21 時間 前

    422903

  78. Fer NCTzen

    Fer NCTzen21 時間 前

    26,709,***

  79. Yogurth de Piña Coco

    Yogurth de Piña Coco21 時間 前

    844,523

  80. jayy

    jayy21 時間 前

    i laugh so hard when they start acting🤣

  81. angela electra

    angela electra21 時間 前

    i need episode 3!!!!:((

  82. 김지현Adell puspita

    김지현Adell puspita21 時間 前

    View nya dikurangi?

  83. weareone

    weareone21 時間 前

    i keep coming here every other day... this song is such a master piece.....

  84. michella stevania

    michella stevania21 時間 前

    can i tell you how much i love you ?

  85. Princess Dody

    Princess Dody21 時間 前

    Ok no subtitle for international fans but that doesn't mean we don't exist. we are here for baekhyun

  86. vika erlita

    vika erlita21 時間 前

    Jadi tuh gua mau cerita ke klean semua tentang haters di WA gua wkwk Jadituh temen gua eh bukan deng bukan temen wkwk sekedar kenal doang Jadi tuh gua masukin sw Baekhyun candy captionnya gini (gaada pori² muka Baekhyun) terus dia komen gini (pake filter percantik videonya geh) sebelum lanjut gua mau ngakak dulu wkwk, camera canggih gini pake filter wkwk mungkin maksud dia HD yang jelas banget mungkin wkwk lanjut terus gua jwb (soriiii Baekhyun emang udh cakep dri lahir) trs dia jwb gini (b aja ah segala dari lahir emng lu tau bayinya sotau nih) sebelum lanjut gua mau ngakak lagi wkwk kalo dia bilang sotau ke gua yng udh jls suka sama Baekhyun terus dia blng kaya gt apa ga lebih sotau dari gua wkwk ngakak anjirlah lanjut² terus gua jwb (taulah gua punya poto bayinya udh cakep, iyalah b aja kan elu ga suka) terus dia jwb gini (iya gaada cakep²nya malah ke banci Th*iland) sumpah disini gua emosi parah tp jwbnya ttp santay gua jwb lg (lah ngehina, lu kalo suka sama orng trs di hina lu seneng ga?) Terus dia jwb dengan gblknya wkwk (B aja siii, kata gua mah b aja, kan selera orng beda²) boong banget masa iya ngeliat orang yg di suka di hina biasa aja si wkwk lanjut² trs gua jwb lg (kalo beda selera seenggaknya jngn ngehina dong) trs dia jwb dg ke anehan yg sangat teramat wkwk (PENGEN AJA) ini antara udh kalah debat apa gmn gatau ya wkwk trs gua jwb lg (Ngehina ko pengen) trs dia jwb lg (Ga suka aja) gua jwb lg (ga suka jngn diliat) trs g di bls sampe skrng wkwk eh malah bikin sts (Jiji) gua ngakak bgt sm orng kaya gitu tuh jir wkwk ngandepin haters tuh emang kudu di skak santay ngerti kan klean mksdnya wkwk. Sekian dan terimakasih

  87. داود سلمان

    داود سلمان21 時間 前

    Omg

  88. Maulani Pratiwi

    Maulani Pratiwi21 時間 前

    J Ja Jae Jaeh Jaehy Jaehyu Jaehyun Everything jaehyun

  89. • BYUN ANGEL•

    • BYUN ANGEL•21 時間 前

    *ونرجع..بعد الصلاة*

  90. Kyungsoo Do

    Kyungsoo Do21 時間 前

    Gerçekten 50 kere izleyebilir miyim acaba

  91. Chanyeol'ün Teleskopu

    Chanyeol'ün Teleskopu21 時間 前

    Call me baby MV'sinde Baek'in tişörtünde Psycho Candy yazdığını biliyor muydunuz? SM beni korkutuyor TURKISH EXO-L

  92. venndenn deb

    venndenn deb21 時間 前

    Yaaa Türkler geri gelin lütfen TURKISH EXO-L TURKISH DELİGHT

  93. nathania 1011

    nathania 101121 時間 前

    bubble gum

  94. nathania 1011

    nathania 101121 時間 前

    strawberry

  95. Kyungsoo Do

    Kyungsoo Do21 時間 前

    Yani 50x2 100 kere herkez 100 kere izlese

  96. 유빈

    유빈21 時間 前

    2:41

  97. nathania 1011

    nathania 101121 時間 前

    pop rocks

  98. ByUn Exol

    ByUn Exol21 時間 前

    محظورة ؟؟!

  99. eweaventura cg

    eweaventura cg21 時間 前

    i love super junior ♡♡♡♡♡

  100. kai baek

    kai baek21 時間 前

    Love